Erasmus+ Program Rehberi

Avrupa Komisyonu Erasmus+ Program Rehberi`ni Yayınladı

AB PROJELERİ

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı(Ulusal Ajans) tarafından finanse edilen projeler

KALKINMA AJANSLARI PROJELERİ

Ülkemizdeki mevcut 26 Kalkınma Ajansı tarafından proje hazırlamak isteyen kurumlara; teknik destek, mali destek ve doğrudan destek başlıkları altında hibe desteği verilmektedir.

DERNEKLER MASASI PROJELERİ

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi tarafından “Dernek, Vakıf, Birlik Kurum, Kuruluş, Sandık ve Benzeri Teşekküllere Genel Yönetim Kapsamındaki Kamu İdarelerinin Bütçelerinden Yardım Yapılması Hakkında Yönetmelik’in 10 uncu maddesine dayanılarak hazırlanan, “İçişleri Bakanlığı Bütçesinden Derneklere Yardım Yapılması Hakkında Yönerge” kapsamında derneklere hazırladıkları projeleri gerçekleştirmek üzere mali yardım yapılmaktadır.

Eğitim Personelinin Bireysel Hareketliliği

Bireylerin Öğrenme Hareketliliği ile okul personelinin yeterliliklerini geliştirmek ve okul personeline yurt dışında mesleki gelişim fırsatları sunulması hedeflenmektedir.

ECAS ve PIC kodu alımı için yol haritası

Erasmus Plus projelerine başvuru yapmak için Pic Kodu almak istiyorsanız aşağıdaki videolardan bunun yolunu öğrenebilirsiniz

Mesafe hesaplayıcı

Erasmus Plus projeleri seyahat bütçelerinin belirlenmesinde kullanılmak üzere

KA1 Başvuru Formları Yayınlandı

“Ana Eylem 1: Bireylerin Öğrenme Hareketliliği” için Başvuru Formları Yayınlandı, Başvuru formunu yukarıdaki linkten indirebilirsiniz.