www.seaddernegi.org
SEADDER Sürekli Eğitim, Araştırma ve Danışma Derneği
EĞİTİMLERİMİZ > SEADDER AKADEMİ 2020 YILI EĞİTİMLERİ

SEADDER tarafından 2020 yılında gerçekleştirilecek eğitimler

Tüzüğünde yer alan hayat boyu eğitim felsefesi ve "Beşikten Mezara Eğitim" vizyonuyla 7 yıldır ulusal ve uluslararası bir çok eğitim faaliyetinde yer alan SEADDER 2020 yılında da faaliyetlerine devam edecek.

Gençler, kadınlar, engelliler, dezavantajlılar, vb. bir çok kesime gönüllü olarak eğitim ve danışmanlık hizmeti veren ve çeşitli üniversitelerden akademisyenler ve alanında uzman öğretmenlerden oluşan SEADDER AKADEMİ bünyesinde 2020 yılına ait planlanan ilk eğitimler şu şekilde belirlendi;

- Yetişkin bireylere aktif yaşlanma eğitimi

- Fiziksel engelli kadınların girişimcilik becerilerinin artırılması eğitimi

- Denetimli serbestlik kapsamında kamu hizmeti yapan hükümlülerin sosyal hayata uyum becerilerini artırma eğitimi

- Eğitimcilerin proje hazırlama ve uygulama becerilerinin artırılması eğitimi

- Gençlere aktif vatandaşlık bilinci kazandırma eğitimi

Eğitimlerimize katılmak ve bilgi almak için seadderakademi@gmail.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Site İçi Arama

Bağlantılar

Duyurular

Sürekli Eğitim Araştırma ve Danışma Derneği Olağan Genel Kurul İlanıdır Derneğimizin yönetim kurulunun 14 Ocak 2022 tarihli toplantısında aldığı karar gereğince ; Sürekli Eğitim Araştırma ve Danışma Derneği 2022 yılı Olağan Genel Kurulu`nun; Başkent Öğretmenevi- Yenimahalle / ANKARA adresinde 05 Şubat 2022 tarihinde saat: 10.00`da, yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde, 12 Şubat 2022 tarihinde toplanmasına karar verilmiştir. Bütün üyelerimize duyurulur

Erasmus+ Projesi hazırlamak isteyen kişi, kurum ve kuruluşlar, lütfen bizimle irtibata geçiniz

Deftere Yazılanları Oku
Ziyaretçi Defterine Yaz

Site İstatistikleri

Toplam Ziyaretçi : 84216
Bugünkü Ziyaretçi : 15
Toplam Sayfa İzleme : 84297

Haber Grubumuz

2022 © SEADDER Sürekli Eğitim, Araştırma ve Danışma Derneği - Tüm hakları saklıdır.
Tel:   Faks:   E-Posta:seaddernegi@gmail.com