PROJE DUYURULARI > KA1 Başvuru Formları Yayınlandı

Bu konuya ait dosyayı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

“Ana Eylem 1: Bireylerin Öğrenme Hareketliliği” için Başvuru Formları Yayınlandı, Başvuru formunu yukarıdaki linkten indirebilirsiniz.

Erasmus+ Programı kapsamındaki ana eylemlerden biri olan “Bireylerin Öğrenme Hareketliliği” için kullanılması gereken başvuru formları yayınlanmıştır.

Erasmus Plus Projelerine Başvuru yolları ve Proje Döngüsü Yönetimi eğitimleri için lütfen tıklayınız..

BAŞVURMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ ADIMLARI TAKİP EDİNİZ

Başvuru formunu indirmek için TURNA Elektronik Proje Yönetim Sistemi'ne (https://turna.ua.gov.tr) kayıt olunmalıdır.

TURNA hesabınız yok ise ilgili sayfada “Yeni Kullanıcı” bağlantısını kullanarak oluşturabilirsiniz.

- TURNA sistemine kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra “Başvuru İşlemleri” listesi içindeki “Başvuru Formu Listesi” bağlantısına tıklayınız.

- “Online Başvuru Kılavuzu” belgesinde tarif edildiği şekilde PIC numarası alınız.

- PDF formatındaki başvuru formunu “Program Rehberine” uygun şekilde doldurunuz. Bu işlemi internet bağlantısı olmaksızın yapabilirsiniz.

- Başvuru formu doğruluk beyanı sayfasının imzalanıp taranmış hali başta olmak üzere başvuru esnasında gerekli olan tüm ek belgelerin de başvuru formuna eklenmesi gerekmektedir. Belge ekleme işlemini başvuru formunda yer alan “Ekler” bölümünden yapınız.

- "Online Başvuru Kılavuzu" belgesinde tarif edildiği şekilde formun içinde bulunan “Online Gönder” butonuna basarak çevrim içi (online) gönderim işlemi yapınız.

- Başvuru formunun gönderim işleminin tamamlanabilmesi için formun ayrıca TURNA Elektronik Proje Yönetim Sistemine de yüklenmesi zorunludur. “Online Gönder” butonuna basarak çevrim içi gönderim işlemi yapılmayan formlar TURNA sistemine yüklenememektedir. “Online Başvuru Kılavuzu” belgesinde tarif edildiği şekilde TURNA sistemine yükleme işlemini gerçekleştiriniz.

Başvuru formunun içeriği ile ilgili sorularınız için internet sitemizde (www.ua.gov.tr) ilgili faaliyetin tanıtıldığı bölümde bulunan “İletişim” sayfasını ziyaret ediniz.

Tüm başvurular çevrimiçi yapılacak olup, başvuru formları kâğıt çıktı olarak gönderilmeyecektir.