PROJE DUYURULARI > Eğitim Personelinin Bireysel Hareketliliği

ERASMUS PLUS

Eğitim Personelinin Bireysel Hareketliliği

Bireylerin Öğrenme Hareketliliği ile okul personelinin yeterliliklerini geliştirmek ve okul personeline yurt dışında mesleki gelişim fırsatları sunulması hedeflenmektedir. Bu kapsamda, okul eğitimi alanında faaliyet gösteren kurumların, bir ya da daha fazla personelini eğitim ve öğretim amacıyla Program Ülkelerine kısa dönemli göndermesine yönelik iki tür faaliyet desteklenmektedir. Bir öğrenme hareketliliği projesi, aşağıda sayılan faaliyetlerden birini veya daha fazlasını içerebilir:

Öğretim Görevlendirmesi: Okul eğitim personelinin yurtdışında ortak bir okulda öğretmenlik yapmaları.

Personel Eğitimi: Eğitim personelinin yurt dışında mesleki gelişimine yönelik bir kursa katılması ya da işbaşı eğitimi/izleme yapmaları.

Öğrenme hareketliliği projesi hazırlamak, ne zaman?, nereye?, nasıl? başvuracağınızı öğrenmek için Proje Döngüsü Yönetimi eğitimlerimize katılabilirsiniz.

Proje Döngüsü Yönetimi eğitimlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız