www.seaddernegi.org

Erasmus+ Program Rehberi

Avrupa Komisyonu Erasmus+ Program Rehberi`ni Yayınladı

AB PROJELERİ

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı(Ulusal Ajans) tarafından finanse edilen projeler

KALKINMA AJANSLARI PROJELERİ

Ülkemizdeki mevcut 26 Kalkınma Ajansı tarafından proje hazırlamak isteyen kurumlara; teknik destek, mali destek ve doğrudan destek başlıkları altında hibe desteği verilmektedir.

DERNEKLER MASASI PROJELERİ

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi tarafından “Dernek, Vakıf, Birlik Kurum, Kuruluş, Sandık ve Benzeri Teşekküllere Genel Yönetim Kapsamındaki Kamu İdarelerinin Bütçelerinden Yardım Yapılması Hakkında Yönetmelik’in 10 uncu maddesine dayanılarak hazırlanan, “İçişleri Bakanlığı Bütçesinden Derneklere Yardım Yapılması Hakkında Yönerge” kapsamında derneklere hazırladıkları projeleri gerçekleştirmek üzere mali yardım yapılmaktadır.

Eğitim Personelinin Bireysel Hareketliliği

Bireylerin Öğrenme Hareketliliği ile okul personelinin yeterliliklerini geliştirmek ve okul personeline yurt dışında mesleki gelişim fırsatları sunulması hedeflenmektedir.

ECAS ve PIC kodu alımı için yol haritası

Erasmus Plus projelerine başvuru yapmak için Pic Kodu almak istiyorsanız aşağıdaki videolardan bunun yolunu öğrenebilirsiniz

Mesafe hesaplayıcı

Erasmus Plus projeleri seyahat bütçelerinin belirlenmesinde kullanılmak üzere

KA1 Başvuru Formları Yayınlandı

“Ana Eylem 1: Bireylerin Öğrenme Hareketliliği” için Başvuru Formları Yayınlandı, Başvuru formunu yukarıdaki linkten indirebilirsiniz.

Erasmus+ 2018 Program Rehberi

1 - 2 - 3 - 4
Site İçi Arama

Bağlantılar

Duyurular

Sürekli Eğitim Araştırma ve Danışma Derneği Olağan Genel Kurul İlanıdır Derneğimizin yönetim kurulunun 14 Ocak 2022 tarihli toplantısında aldığı karar gereğince ; Sürekli Eğitim Araştırma ve Danışma Derneği 2022 yılı Olağan Genel Kurulu`nun; Başkent Öğretmenevi- Yenimahalle / ANKARA adresinde 05 Şubat 2022 tarihinde saat: 10.00`da, yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde, 12 Şubat 2022 tarihinde toplanmasına karar verilmiştir. Bütün üyelerimize duyurulur

Erasmus+ Projesi hazırlamak isteyen kişi, kurum ve kuruluşlar, lütfen bizimle irtibata geçiniz

Deftere Yazılanları Oku
Ziyaretçi Defterine Yaz

Site İstatistikleri

Toplam Ziyaretçi : 84218
Bugünkü Ziyaretçi : 17
Toplam Sayfa İzleme : 84299

Haber Grubumuz

2022 © SEADDER Sürekli Eğitim, Araştırma ve Danışma Derneği - Tüm hakları saklıdır.
Tel:   Faks:   E-Posta:seaddernegi@gmail.com