Readjusting To Life Projesi ilk toplantısı
23 Ekim 2021 09:35

Readjusting To Life Projesi ilk yüz yüze toplantısı yapıldı

Readjusting To Life Projesi ilk yüz yüze toplantısı İstanbul Üniversitesi rektörlük binası toplantı salonunda yapıldı.

SEADDER, İstanbul Üniversitesi ve Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Derneği işbirliği ile hazırlanan ve Yunanistan, İspanya ve İskoçya'dan da ortakların bulunduğu Erasmus Plus KA204 Yetişkin Eğitimi Projesinde ilk yüzyüze toplantı İstanbul Üniversitesi ev sahipliği ile yapıldı.

AB Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen projenin ilk toplantısında 6 ortağı termsilen 12 katılımcı yer aldı.

Projenin işleyişi, çıktılar, yerel faaliyetler, yaygınlaştırma faaliyetleri, bütçe ve harcamalar toplantıda ele alındı.

Sonradan engelli bireylerin hayatını kolaylaştırıcı online bir rehber hazırlamaya yönelik projenin bir sonraki toplantısının Yunanistan'da yapılmasına karar verildi.