Ready Women Projesi Son Toplantısı yapıldı
24 Eylül 2021 12:46

Ready Women Projesi Son Toplantısı 21-22 Eylül 2021 tarihlerinde İspanya-Sevilla`da yapıldı

İspanya Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve 2018 Yılında Başlayan, "ReadyWomen" KA204 yetişkin eğitimi stratejik ortaklık projesi 21-22 Eylül 2021 tarihlerinde İspanya'nın Sevilla şehrinde yapılan toplantılar ile sonra erdi.

7 Ülkeden 10 ortağın bulunduğu ve 36 ay süren proje kapsamında; engelli kadınların istihdam becerileri kazanması ve işe hazır hale gelmeleri için eğitim modülleri hazırlandı.

8 dilde hazırlanan ve Türkçesi de bulunan modüllere https://www.readywomentraining.eu/ web sitesinden ulaşılabiliirsiniz.

Ayrıca proje boyunca yapılan faaliyetler ve diğer bilgilere proje web sayfası olan  www.readywomen.eu sayfasından ve Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.