Bilim Kafe`ler geliyor
07 Ocak 2021 16:10

"Science Cafe For Adults - Yetişkinler İçin Bilim Kafe” projesi başladı

2020 yılı çağrı döneminde Türk Ulusal Ajansına sunulan  ve hibe almaya hak kazanan "Science Cafe For Adults - Yetişkinler İçin Bilim Kafe”  Erasmus Plus KA204 Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklık projesi 31 Aralık 2020 tarihinde fiilen başladı.

Eskişehir Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinatörlüğünde hayata geçirilen projede Ankara’dan Sürekli Eğitim Araştırma ve Danışma Derneği(SEADDER) ile birlikte, Yunanistan, İtalya, Çekya ve Litvanya’dan ortak kurumlar yer alıyor.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı(Türkiye Ulusal Ajansı) tarafından desteklenen proje 24 ay sürecek. Proje kapsamında proje ortağı kurumlar tarafından toplam 15 Bilim Kafe düzenlenecek. Düzenlenen Bilim Kafe’lerin videoları dijital eğitim materyali-modülü olarak proje web sitesinde(www.sciencecafeforadults.eu) yayınlanacak.

Proje kapsamında ilk toplantı Online olarak yapıldı ve ortaklara süreç ve uygulamalar hakkında bilgi verildi.