SEADDER Her Yerde
29 Kasım 2016 14:43

Polonya’da yapılan konferansa davetli olarak katıldık.

SEADDER-Sürekli Eğitim Araştırma ve Danışma Derneği, Polonya’da yapılan konferansa davetli olarak katıldı.

Polonya’nın Lodz şehrinde bulunan Polish Mother's Memorial Hospital- Research Institute tarafından organize edilen ve Polonya Bilim ve Yüksek Eğitim Bakanlığı tarafından desteklenen  "Złap raka w porę" (Catch the cancer in relevant time)  isimli Bilimsel Konferansa davetli olarak ülkemizden SEADDER katıldı.

28-29 Kasım 2016 tarihlerinde düzenlenen Konferans’ta uluslararası alanda çalışan kar amaçsız örgütler bölümünde derneğimiz adına Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’ndan Prof. Dr. Yeşim BAKAR bir konuşma yaptı.

Konferans’ta başta kanser hastalığında erken teşhisin önemi, mastektomi sonrasında kadınlara yapılan sosyal ve fiziksel destek olmak üzere, kadın hastalıkları ile ilgili son gelişmeler ve deneyimler paylaşıldı.

SEADDER Yönetim Kurulu Başkanı Necdet KARA, “Derneğimiz uyguladığı projelerle hem ülkemizde hem de uluslararası alanda tanınır hale gelmektedir. Yapılan başarılı çalışmalar bir sonraki çalışma için referans olmaktadır. Öncelikle ülkemiz ve sonra derneğimiz adına bu tip uluslararası faaliyetlerde her zaman yer alacağız. Dernek çalışmalarında emeği geçen bütün üyelerimize ve konferansa katılarak bizi temsil eden Prof. Dr. Yeşim Bakar hanımefendiye teşekkür ediyorum” dedi.