Gülay arslan gulaygorenarslan@hotmail.com
merheba hemşirelik ve acil tıp teknisyenliği bölümü öğrencilerim var. K1 projesi hazırlamak istiyorum yardımcı olurmusunuz

fatma avcı pttkargoc.
İyiymis ....

Barış Memiş ortaokulmat@gmail.com
sizlere ulaşabilecegimiz telefon no var mı acaba.

Barış Memiş ortaokulmat@gmail.com
Bursada resmi bir okulda matematik öğretmeniyim.Kurum temsilcileri olmayanlar bu kurstan yararlanabiliyor mu.Kamuda ve meb de stratejik planlama süreçleri ile ilgili tez çalışması yürütmekteyim.Stratejik planlama eğitimi verecek hocamız ile görüşebilir miyim.30 31 ocak ve 1 şubat tarihli eğitime katılmayı düşünüyorum.

Yüksel
Merhaba, 26 yıllık sınıf öğretmeniyim , yan alanım Türkçe, ayrıca otistik. çocukların eğitimiyle ilgili 540 saatlik kurs almaktayım.Eğitim ile ilgili bir projede yer almak beni çok mutlu eder. Bana yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Birsel Gonca
Merhaba Ankara da açılacak seminerlerinizi takip etmek katılmak istiyorum Hafta sonlarını tercih ederim .

dilek özalan
merhaba, ben daha önce size yazmıştım. grubu kesinleştirdim. 2 grup. mümkün mü acaba?

dilek özalan
proje döngüsü eğitimi seminerine katılmak istiyorum. 2. grup veya 3. grup olsun istiyorum. bilgilerinize.

Nuriye ARDIC
Ben Almanya da Türkce ve Türk Kültürü ögretmeni olarak görev yapiyorum.Burada ki Realschule ye giden ögrencilerim ve anneler ile Istanbul gezisi planlamak istiyoruz.Bu Erasmus tan yararlanabilir miyiz?

serap mala
50 yaşındayım bana uygun olan AB Proje kurslarına katılmak istiyorum

Ahmet ÜLKÜ
AB Proje kurslarına katılmak istiyorum. Tarihini önümüzdeki günlerde bildireceğim